Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Vrt App Installeren

VRT MAX: Gratis registratie voor eindeloos kijkplezier

Registreer nu en geniet gratis van een uitgebreide tv-bibliotheek

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie (VRT) biedt met VRT MAX een gratis streamingdienst aan. Om gebruik te maken van de dienst, is eenmalige registratie met een VRT-profiel vereist.

Eenvoudige registratie

Het registreren voor een VRT-profiel is eenvoudig en snel. Surf naar de website van VRT MAX (www.vrtmax.be) of klik op de aangeboden link. Klik vervolgens op de knop "Registreren" en volg de instructies op het scherm. Na het aanmaken van uw account kunt u direct inloggen en beginnen met kijken.

Uitgebreide tv-bibliotheek

Met een VRT MAX-account heeft u toegang tot een uitgebreide bibliotheek met Vlaamse tv-programma's. De dienst biedt een mix van populaire series, films, documentaires en actuele uitzendingen. Het aanbod wordt regelmatig bijgewerkt, zodat er altijd iets nieuws te ontdekken is.

Andere handige features

Naast het gratis streamen van tv-programma's biedt VRT MAX ook andere handige features. Zo kunt u programma's pauzeren, terug- en vooruitspoelen en uw favoriete shows toevoegen aan een kijklijst. De dienst is beschikbaar op een breed scala aan apparaten, waaronder laptops, smartphones, tablets en smart-tv's.

Aarzel dus niet en registreer u vandaag nog voor een VRT-profiel. Geniet gratis en onbeperkt van de beste Vlaamse tv-programma's met VRT MAX!


Komentar